Verzending & Retourneren

Levertijd

Wij doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren middels onze vervoerder DHL. Bestellingen die op maandag t/m donderdag voor 23:59u zijn geplaatst, zijn de volgende dag in huis. Bestellingen die op vrijdag, zaterdag of zondag zijn geplaatst zijn dinsdag in huis.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Verzendkosten

Smart Pet Products rekent géén verzendkosten voor bestellingen in Nederland en België.

Retouren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet wil hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling product retour te sturen. 

De retourkosten naar Smart Pet Products zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa tussen de €4 en €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze. Onze adresgegevens zijn Lariksplaats 98, 5038 HN Tilburg. De retourzending dient direct op ons adres geleverd te worden en niet naar een afhaalpunt gestuurd te worden. 

De bestelling dient in originele staat en inclusief alle toebehoren en de verpakking van het product aan ons geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om een retour aan te melden kun je contact met ons opnemen via klantenservice@smartpetproducts.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@smartpetproducts.nl