Kies het beste hondenspeeltje!

Spelen is natuurlijk gedrag voor honden, het ene hondenras heeft meer energie dan het andere ras. Leuke hondenspeeltjes zijn onmisbaar voor iedere hond, groot of klein. Het meest populaire hondenspeelgoed blijft de bal. Door te apporteren kan je hond zijn energie kwijt en wordt hij fysiek en mentaal uitgedaagd. Geen zin of tijd om zelf urenlang de bal te gooien? Dan biedt een automatische zelf rollende bal de perfecte uitkomst! Dankzij de zelf rollende, Cheerble ball kan jouw hond zich urenlang heerlijk uitleven. (En laat hij jouw meubels met rust). Het niet kunnen volgen van zijn instinct om te spelen kan namelijk zelfs tot gedragsproblemen leiden.

Benieuwd welke zelf rollende Cheerble ball het beste bij jouw hond past?

Dit is onder andere afhankelijk van de grootte van jouw hond

Let erop dat de bal qua grootte makkelijk op te pakken en comfortabel te dragen is, zonder dat de bal te klein is waardoor het risico bestaat dat je hond deze per ongeluk door kan slikken. In de tabel zie je terug dat de Wicked Ball SE geschikt is voor kleine honden (tot 15 kilogram) en puppy’s. De Wicked ball is perfect voor de gemiddelde hond (vanaf 16 kilogram). Heb jij een grote trouwe viervoeter? Ga dan voor de Wicked ball PE.

Kies voor veilige materialen

Als je jouw hond wel eens met een tennisbal hebt laten spelen is de kans groot dat hij meer bezig was met het lostrekken van de stof van de tennisbal dan dat hij daadwerkelijk aan het spelen was. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Kies altijd voor hondenspeelgoed wat gemaakt is van kwalitatieve, veilige materialen. Alle Cheerble hondenballen zijn vervaardigd uit hoogwaardig, niet giftig, TPU en PC (zie tabel). De PE en SE varianten van de Wicked ball zijn omhuld door natuurlijk rubber waardoor deze extra zacht zijn voor de tanden van je hond. Het rubber zorgt voor een dempend effect.

Zorg dat de bal bij de leefstijl van jouw hond past

Bedenk voor aanschaf in welke situaties je de bal wilt gaan gebruiken. De PE en SE Wicked Balls zijn dankzij de natuurlijke rubberen buitenkant ook ideaal voor uren speelplezier op het strand. Ook in het water blijft de bal drijven. Alle varianten zijn geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis, zowel in de tuin, tijdens een (bos)wandeling als in het park. Wil je de bal ‘s avonds meenemen naar het park? Geen probleem, dankzij het lampje is deze gemakkelijk vindbaar in het donker! 

Batterijduur

Ondanks zijn kleine formaat beschikt de Wicked Ball SE over een krachtige batterij (zie tabel), wanneer deze volledig opgeladen is zorgt dit voor 4 uur speelplezier. De overige modellen gaan, indien volledig opgeladen, zelfs tot wel 8 uur mee.

3 automatische speelstanden

Ieder model van de Wicked ball heeft 3 automatische speelstanden. Je kunt deze standen instellen afhankelijk van het energielevel van jouw hond. De 3 speelstanden standen volgen zich automatisch op. Dit maakt de hondenbal volledig automatisch en interactief. Urenlang speelplezier, zelfs als je niet thuis bent.

Bekijk alle modellen van de Wicked ball en verras jouw trouwe viervoeter met uren speelplezier!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.