Wil jij ook videobellen met jouw huisdier?

Altijd al willen videobellen met je huisdier? Onze Robots, Treat Dispensers en Voerautomaten maken het mogelijk!

Ben jij het type baasje dat het liefst de hele dag door contact wil hebben met je pluizige vriendje? Nou, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Maak kennis met onze Robots, Treat Dispensers en Voerautomaten!

Stel je voor, je bent op je werk en je begint je huisdier te missen. Met de Dogness Treat Dispenser kun je nu op elk moment van de dag een videogesprek voeren met je geliefde huisdier. Deze geweldige gadget is verkrijgbaar in het wit, blauw en zwart en heeft een indrukwekkende 1080p HD camera met night vision. Zo kun je altijd genieten van een haarscherp beeld, zelfs in het donker!

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Je verbindt de Treat Dispenser met de Dogness App op je telefoon of tablet. Via de app kun je de camera activeren en een live video met geluid van je huisdier bekijken, waar je ook bent. Of je nu op kantoor bent, een boodschap doet of zelfs op vakantie bent, je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je huisdier mist.

Maar het wordt nog beter! Met de Dogness Treat Dispenser kun je niet alleen je huisdier zien en horen, maar je kunt ze ook belonen met hun favoriete traktaties. Ja, je leest het goed! Deze voerautomaat heeft een slimme snackuitgave waarmee je je huisdier op afstand een lekkernij kunt geven. Druk gewoon op de knop in de app en zie hoe je huisdier smult van zijn of haar favoriete snack. Het is een geweldige manier om je huisdier te verwennen, zelfs als je er niet fysiek bij bent.

Maar het draait niet alleen om jouw huisdier. We willen ervoor zorgen dat jij als baasje ook de best mogelijke ervaring hebt. Daarom is de Dogness App ontwikkeld met een gebruiksvriendelijke interface die het eenvoudig maakt om de voerautomaat te bedienen en je huisdier in de gaten te houden. Je kunt zelfs foto's en video's maken tijdens het videobellen en deze delen met je vrienden en familie.

Dus waar wacht je nog op? ;)

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.